Online cursus EHBO bij kinderen

Waarom deze online cursus ? 

Stel je voor...


Het is weekend, je bent lekker buiten in de tuin en je kindje wordt gestoken door een bij..


Huilen, huilen.. je smeert wat op de huid, maar je kindje wil daar eigenlijk niet aangraakt worden..  en de huid zwelt op.

Hoe fijn is het dan niet dat je naar je eigen EHBO kistje kan grijpen en hier met een simpele, maar doeltreffende korrel, de pijn en de zwelling kan doen verminderen.


Dat zou toch super zijn ? 

Stel je voor...


Je kindje wordt wakker in de avond met hoge koorts en je hebt verder niks in huis om te geven. Hoe kom je deze nacht goed door? 


Dan is het toch een fijn idee als je ook vanuit het kistje een middel kan pakken die bij de koorts symptomen van dat moment passen.  Je vanuit je opgedane kennis precies weet welk middel je moet geven en je kindje binnen een half uur weer ligt te slapen en de koorts de volgende dag weer weg is?  


Dit wordt echt de werkelijkheid als je een EHBO kistje in huis hebt,  deze cursus gevolgt hebt en dus geleert hebt welke middelen er zijn en hoe deze in te zetten. 


Een must voor elk gezin die op een zo natuurlijk mogelijke manier wil leven en gezond wil blijven. 

Alles draait om het juiste middel op het juiste moment geven om het zelfgenezende vermogen van je kind te activeren, zodat hij of zij snel weer beter wordt. Wat kunt u halen uit deze cursus

De voordelen die je kan halen uit het volgen van deze cursus, zijn legio zonder dat je een jarenlange studie hoeft te gaan doen. (deze heb ik al voor je gedaan). Ik zal ze hieronder voor je benoemen, zodat je een overzicht hebt

Online en overal te openen


Je kunt deze cursus thuis volgen, in de trein, overal waar je even schermtijd hebt. Zelfs als je met vakantie bent!


Middelen


Er worden middelen vermeld, waar je op de Nederandse internet niet meer achter kan komen

 

Gratis boek! 


Ja, je leest het goed. Als je je opgeeft, krijg je gratis mijn boek Homeopathie voor kinderen toe gestuurd ter waarde van € 19,95 .


Dus eigenlijk is de cursus zelf nog maar € 55 euro 

Meer bekend worden met het geven van de middelen


In de cursus wordt aandacht besteed aan inname voorschriften en hoe de genezingen verlopen


Korting op een EHBO kit

ja, je leest het goed! Als je de cursus volgt, krijg je van mij een actiecode waarmee je voordeliger je EHBO kit kunt aanschaffen via internet.


Besloten facebookgroep


Tijdens of na de cursus kan je lidmaatschap aanvragen voor onze besloten facebookgroep.

Cursisten kunnen dan via deze besloten groep met elkaar in contact komen ivm ervaringen delen. En uiteraard geef ik ook tips tussendoor!

Gezins

Homeopathie

Je kennis over Homeopathie begint hier