Over mezelf

Homeopathie Praktijk voor acute  en chronische ziektes

Nathalie Pieper,  Klassiek homeopaat R.Hom┬« , lid NVKH en RBCZ  geregistreerd 
Mijn naam is Nathalie Pieper

 

Ik ben moeder van 2 lieve dochters en ik ben een gepassioneerde homeopaat en schrijf ook als columniste over Homeopatische onderwerpen bij het landelijk tijdschrift Spiegelbeeld.

 

Mijn passie is om mensen met uiteenlopende klachten homeopathisch te genezen/verder te helpen.

 

Ik heb hier 6 jaar voor gestudeerd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum met als afstudeerrichting Klassieke Homeopathie.


Deze opleiding heb ik met een diploma afgesloten in waarna ik me heb kunnen inschrijven bij de NVKH.

Hierdoor worden consulten bij mij vergoed door de verzekering.


Vanaf dag 1 heeft de homeopathie me erg geïnspireerd omdat het een geneeswijze is, die naar de mens in zijn totaliteit kijkt en niet alleen naar de afzonderlijke zieke onderdelen.

Ik ervaar de gesprekken als heel inspirerend en iedreen is uniek op zijn of haar manier. Door de deze uniekheid en de diversiteit aan homeopatische middelen is een passend middel nooit ver buiten bereik om voor te schrijven.


Het vakgebied homeopathie is dan ook een gebied waar ik me voor de rest van mijn leven voor zal blijven inspireren mede doordat er constante ontwikkelingen bezig zijn en er een ruime vorm van evolutie in plaats vindt.


Ik behandel een breed scala aan omstandigheden waaronder vrouwenkwesties (PMS, menstruele problemen, onvruchtbaarheid, menopauze), mannenklachten (slaap, burn-out, huid, etc) en kinder problemen (chronische oorontstekingen, Nieuwetijds kinderen,

astma, autisme, ADD / ADHD,etc).