Lezingen


Lezingen, Overal op locatie

Nathalie geeft  lezingen binnen Nederland waarbij ze iedereen een stuk wijzer wil maken over deze mooie en milde geneeswijze.


Door middel van veel praktijkverhalen, voorbeelden en de mogelijkheid om interactief vragen te stellen, is het voor veel deelnemers na de lezing een stuk duidelijker wat Homeopathie precies inhoudt en wat het kan doen ter genezing van allerlei kwalen.

Homeopathie is er niet alleen voor Chronische kwalen, maar kan ook acuut van enorme betekenis zijn. 

En zeker in de generatie van jonge ouders is er steeds meer interesse naar deze geneeswijze en steeds minder vertrouwen in de huidige medicijnkunde.


Mogelijke deelnemers:  Verloskundigen praktijken, Bibliotheken, Kinderdag verblijven, Antroposofische consultatie bureaus. Verder iedereen die hier interesse in heeft en een zaal wil openstellen om deze lezingen in te geven.


Voor verloskundige praktijken is het een extra meerwaarde voor uw eigen personeel en aanstaande moeder om hier meer over te weten te komen.


Kosten: een basis tarief van € 150 . Verder afhankelijk waar en hoeveel deelnemers.


Er is altijd nog de mogelijk om bij genoeg enthousiasme een workshop te organiseren voor deze zelfde deelnemers. zie workshops

Gezins

Homeopathie

Bergschenhoek                                                    Houten: 

Noorderparklaan 4                                                   Offices XL gebouw

2662 DJ Bergschenhoek                                         Kokermolen 6 , kamer 1.02 1e vedieping

Tel. beide vestigingen): 06-17441000                 3994  DH Houten