Lezingen

Lezingen


Ik geef  lezingen binnen Nederland waarbij ik iedereen een stuk wijzer wil maken over deze mooie en milde geneeswijze.


Door middel van veel praktijkverhalen, voorbeelden en de mogelijkheid om interactief vragen te stellen, is het voor veel deelnemers na de lezing een stuk duidelijker wat Homeopathie precies inhoudt en wat het kan doen ter genezing van allerlei kwalen.

Homeopathie is er niet alleen voor Chronische kwalen, maar kan ook acuut van enorme betekenis zijn. 

En zeker in de generatie van jonge ouders is er steeds meer interesse naar deze geneeswijze en steeds minder vertrouwen in de huidige medicijnkunde.


Mogelijke deelnemers:  Verloskundigen praktijken, Bibliotheken, Kinderdag verblijven, Antroposofische consultatie bureaus. Verder iedereen die hier interesse in heeft en een zaal wil openstellen om deze lezingen in te geven.


Voor verloskundige praktijken is het een extra meerwaarde voor uw eigen personeel en aanstaande moeder om hier meer over te weten te komen.


Kosten: een basis tarief van € 150 . Verder afhankelijk waar en hoeveel deelnemers.


Er is altijd nog de mogelijk om bij genoeg enthousiasme een workshop te organiseren voor deze zelfde deelnemers. zie workshops


Review lezing:


Onlangs waren we bij een spirituele beurs in “het Anker” te Zwolle.

“Toevallig“  kwamen we bij een lezing van kinderhomeopaat Nathalie van Der Stelt terecht. (Inmiddels ben ik erachter dat niets toeval is).

Ongelofelijk, wat een fijn verhaal heeft zij te vertellen.

 

Ik wist dat Homeopathie veel kan doen, maar dat het zoveel voor kinderen “met een speciale gave” kan doen, dat was voor mij echt een ‘eye opener’

Het is zo mooi  om te horen, van iemand uit de praktijk, wat homeopathie o.a. kan doen bij kinderen met ADHD. Een gezin dat eerst ‘gegijzeld’ wordt door een kind, kan gewoon weer opgelucht adem halen.

Je gunt dan ieder levend wezentje, een homeopaat als Nathalie

 

En dan nog een tip, ze heeft een boekje geschreven: “Homeopathie voor kinderen”. Ik heb het boekje in 1 ruk uitgelezen, terwijl ik geen grote lezer ben en zelf niet eens kinderen heb.

Maar het zijn zulke fascinerende voorbeelden.

Ik zeg niet gauw dat mensen iets ‘moeten’, maar elke ouder met kinderen, zou dit boekje moeten hebben gelezen. Ongelofelijk wat homeopathie voor een kind kan betekenen.

Het boekje circuleert nu bij meerdere collega’s (met kinderen) rond.